Skip to main content

Yritys

Nekopan tarina alkoi vuonna 1978 Erkki Niemen hankittua autotalliinsa metallisorvin. Toiminimellä Konepaja E. Niemi aloittanut yritys muuttui 1990-luvun alussa Nekopa Oy:ksi ja on siitä alkaen kasvanut tasaisesti ja kannattavasti, kiitos tyytyväisten asiakkaiden ja kestävien asiakassuhteiden. Vuonna 2024 tapahtuneen liiketoimintakaupan myötä Nekopan osaaminen ja kokemus siirtyivät osaksi JPS Avarti-Met Oy:tä. Palvelemme asiakkaita Kanta-Hämeestä ja Pirkanmaalta käsin kaikkialla Suomessa.

Konekantamme ja osaamisemme ovat ajan tasalla. Työstökeskustyöt, aarporaus, sorvaus, jyrsintä, poraus ja hitsaus onnistuvat asianmukaisilla koneilla ja laitteilla. Koneistajamme ovat tottuneita ja päteviä työstämään monenlaisia raaka-aineita, kuten haponkestävää terästä ja muovia. Työntekijöidemme ammattitaito pysyy vireänä ja kehittyy edelleen, koska keskitymme vahvasti yksittäiskappaleisiin ja piensarjoihin.

Nekopa sijaitsee Turengissa - vain 15 kilometrin päässä Hämeenlinnasta ja noin puolentoista, kahden tunnin päässä Etelä-Suomen suurista kaupungeista. Keskeisen sijaintimme ansiosta kuljetusliikkeet hakevat ja toimittavat valmiita tuotteitamme asiakkaillemme ympäri Suomea helposti joka päivä.

Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi!NEKOPA

Painotie 19
14200 TURENKI
Puh: (03) 656 200
Fax: (03) 656 2030
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

suomen vahvimmat

menestyjat 2022 2023

kasvuyritys 2023